Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Tom Lantos, a szarzsák: "A mag
  2010-10-08 20:13:37, péntek
 
  Tom Lantos, a szarzsák: "A magyarokkal nem bánnak rosszabbul a románoknál" - Romániában akart amerikai nagykövet lenni 10/08/2010

Az emberi jogokért harcoló Tomcsi a világ zsidóságának nevében
Kiváló Emberi Jogi Harcos díjjal tünteti ki
Pervez Musharaff véres katonai puccsal hatalmora jutott pakisztáni diktátort.
Musharaff katonái 1999 októberében a szabályos választásokkal hatalomra került
Nawaz Sharif miniszterelnök polgári kormányát döntötték meg.

No de ki is ez a xarzsák?

Thomas Lantos amerikai Demokrata Párti képviselőnek '82-es kampánya idején - főként pénzgyűjtő előadásai alatt - az egyik fő jelszava az volt, hogy "Izraelnek hangra van szüksége a washingtoni Kongresszusban", s e hang vitelére saját magát jelölte ki.

A magyarországi sajtó szerkesztői nem tudván a szenátor és képviselő közti különbséget, lassan mégis rájöttek, hogy Tom Lantos sohasem volt "amerikai szenátor", csak kongresszusi képviselő. A hazai tollforgatóknak most már csak az előszeretettel ismételgetett "magyar származású Tom Lantos" szavakat kell kigyomlálniuk retorikájukból.

A származást ugyanis komolyan kell venni - úgy, mint Izraelben teszik - és nem lehet valakire könnyelműen ráfogni, hogy magyar, csak azért, mert Magyarországon született vagy magyarul is beszél. Az pedig gyenge magyarázat, hogy "magyar az, aki annak vallja magát". Hiszen ma ennek, holnap annak, holnapután amannak vallhatja magát bárki, pillanatnyi érdeke szerint.

Lantos életrajzában az Interneten az áll, hogy 16 éves korában, Magyarország német megszállása idején részt vett a földalatti náciellenes (partizán) harcokban. Ez tőle nem meglepő. Ugyanakkor később meg kommunistaellenes mozgalomban vett részt! Azért annyira nem volt kommunistaellenes, hogy 1947-ben Rákosiéktól ne fogadott volna el tanulmányi ösztöndíjat, amivel az USA-ba távozott, ahol a tanulmányait elvégezte.

Mialatt évtizedekig Moszkvából kaptuk az utasításokat, ma már Nyugatról, a New York-i World Jewish Congress, az izraeli Moszad és a B'nai B'rith avatkozik be a magyar belügyekbe, a legnagyobb magyargyűlölő, Tom Lantos kongresszusi képviselő vezetésével.

Lantos úr, ez a kétszínű politikus, 2002-ben az áprilisi választásokra, Magyarországra utazott, hogy szüntelen figyelmeztesse, mocskolja azt az országot, amelyet "szülőhazájának" mer nevezni. Kirekesztőnek, antiszemitának, jobboldalinak nevezi Magyarország népét. Pár évvel ezelőtt ezt mondta: "A világ rajtunk tartja a szemét, mert azt nem engedik meg, hogy az új évezredbe ezeréves árnyékokat vigyünk és kirekesszük a kisebbségeket, amelyeknek ugyanolyan joguk van élni itt, a Duna-Tisza közén, mint a magyaroknak." (Ugyanezt miért nem mondta el, amikor Bukarestben járt Ceausescuéknál!?)

Lantos úr jól tudja azt, hogy a világ egyik legkirekesztettebb népe a magyar. Megfosztottak bennünket ősi hitünktől, meggyilkolták Árpád-házi királyainkat, hogy idegeneket ültessenek a magyar trónra, Trianonban felszabdalták hazánkat, 1945-től a mai napig kirekesztették a magyarságot saját sorsának intézéséből: rádióból, televízióból, sajtóból, könyvkiadásból, a valós történelem megírásából, a saját kultúrájából. Több mint ötmillió magzatot erőszakkal rekesztettek ki a magyar anyák méhéből, nemzeti vagyonuktól megfosztott magyarok millióitól rabolják el az életlehetőséget, s kivándorlásra kényszerítik, mert "a magyarok által kirekesztett kisebbség" igényt tart a magyar földre. A magyar nép tudja, kik az igazi kirekesztők!

David Funderburk, aki a nyolcvanas években amerikai nagykövet volt Romániában, 1987-ben könyvet írt "Pinstripes and Reds" címmel. (A könyv itthon még nem kapható, de már tudnak róla, idéznek belőle, és csak idők kérdése, hogy magyarul is megjelenjen.)

A könyvben olvashatunk a Ceausescu-házaspár és Lantosék szívélyes és baráti viszonyáról, többszöri vendégeskedéséről.

Íme részletek a könyvből:

"1981 vége és 1985 nyara között a két legfontosabb kongresszusi küldöttséget Tom Lantos és Sam Gibbons képviselők vezették. A "Politika Amerikában" című kiadvány szerint a kaliforniai demokrata párti Tom Lantos, aki Budapesten, Magyarországon született zsidó szülők gyermekeként, kemény antikommunista hírében állt.

1983 januári, Romániában tett látogatását követően elgondolkoztam azonban, hogy mi lehet az alapja antikommunista hírnevének. A Lantos-delegációban Don Bonker és William Frenzel képviselők is részt vettek feleségeik kíséretében és velük utazott Powell Moore, a kongresszusi kapcsolatokért felelős államtitkár. 1983. január 19-ei naplóbejegyzésem szerint a küldöttség gyalázatos teljesítményt nyújtott, ami aláásta azt az amerikai erőfeszítést, hogy a kétoldalú kapcsolatokban a kölcsönösség elve uralkodjon.

A válság közepette a csoport látogatásának a lényege az volt, hogy megerősítse a román kormányt abban, ne aggódjon, amiért a Jackson-Vanick törvénymódosítást, a legnagyobb kereskedelmi kedvezmény elvét és a helsinki vállalásokat a legsúlyosabb módon megsérti.

Hihetetlen, de Lantos felesége, Anette azt mondta, hogy az előbbiek megsértését törvénybe iktató bukaresti kormányrendelet szerinte törvényes és jogos. Azt is elmondta, hogy Románia és Bukarest gyönyörű - a kocsiablakból látta - és feltétlenül újra felkeresi majd az országot, amely egyik kedvenc helye.

Lantos képviselő azt mondta, ha felajánlanák, hogy válasszon nagyköveti állást Brüsszel vagy Bukarest között, akkor Bukarestet választaná.

Nem kellett azonban Romániában élniük és látniuk, hogy milyen mértékben szenved a lakosság. Ceausescu különösen értett ahhoz, hogy saját magukat nagyon fontosaknak képzelő embereket manipuláljon. Márpedig az amerikai légierő repülőgépének személyzete szerint Lantosnál magát fontosabbnak képzelő ember még nem lépett gépük fedélzetére."

Funderburk ezután így idézi fel a Lantos és a sztálinista Ceausescu közti találkozót:

"Lantos hangsúlyozta Ceausescunak a nemzetközi területen mutatott nagy bölcsességét és vezetőképességét, főként a leszerelést és a békét illetően. Dicsérte Románia úgynevezett független külpolitikáját. Lantos volt az összes Romániába látogató küldöttségtagok közül gyakorlatilag az egyetlen, aki kifejezte reményét, hogy Románia több évre megkapja a legnagyobb kereskedelmi kedvezmény elvét, és hogy az évente esedékes felülvizsgálat terhe alól mentesíteni fogják.

Lantos hangsúlyozta, hogy a magyarokkal nem bánnak rosszabbul a románoknál, és hogy a magyarok kulturális népirtást emlegető panasza alaptalan.

Lantosék csodálkozásukat fejezték ki, hogy magyar származásukkal kapcsolatban semmiféle rosszallást sem hallottak. Mindehhez Lantos még hozzátette: ha 1984-ben demokrata párti elnököt választanak, rábírja majd arra, hogy a következő évben látogassa meg Romániát.

A találkozók idején Lantos soha egyetlen szót nem szólt az emberi jogokról. Holott ezek a találkozók jelentették azt az alkalmat, amikor segíteni tudta volna azon ezreket, akiket bebörtönöztek, üldöztek, és nem engedtek kivándorolni."

Lantos, az emberi jogok nagy bajnoka a 80-as években, Washingtonban azért lobbizott, hogy a 20. század egyik legnagyobb zsarnoka megkaphassa Amerikától a vámkedvezményt (Most Favored Nation Status).

A könyvből megtudjuk, hogy Funderburk diplomáciai kinevezéséről Lantos miatt mondott le, mert nem bírta elviselni a kétszínűségét.

S amikor az amerikai magyarok azzal érveltek, hogy Bukarest nem érdemli meg a vámkedvezményt, mert a Kárpátok Géniusza nemcsak lábbal tapossa az erdélyi magyarok emberi jogait, de egyértelműen népirtást folytat, Lantos kijelentette, hogy "a magyarok panasza alaptalan".

De akkor miért ordította 1985-ben a washingtoni Capitolium lépcsőjén a mikrofonba, mintegy kétezernyi tüntető magyar előtt, hogy "Igazságot Erdélynek, igazságot Magyarországnak!"?

Lantos úr! Mi nem kérünk az ön kétszínűségéből! Maradjon csak továbbra is Izrael hangja, ne beszéljen a magyar nép nevében sem hollywoodi filmeken, sem Budapesten, sem pedig a Capitolium lépcsőjén!

Tóth Judit
2002 április 2.

Tekintettel arra, hogy az állítólagos földalatti náciellenes tevékenységét és üldöztetését a mai napig is csak és kizárólag a Lantostól hallott történetekből ismeri a világ, a történelmi hűség kedvéért érdemes lenne Budapesten egy felhívást közzétenni arról, hogy ki emlékszik még a kis Lantos Tomcsira Magyarországon.

Ki tudja megerősíteni vagy megcáfolni az állandóan hangoztatott földalatti német- és nyilasellenes tevékenységét és a holokauszt alatti szenvedéseit? Ha létezik ilyen ember a világon, akkor kérem, hogy a Lantos-féle történeteket megerősítő/cáfoló nyilatkozataikat a Fidesz címére küldjék el: Fidesz Központi Hivatal, 1088 Budapest, Szentkirályi u. 18. telefon: 36-1-555-2000.

Jack Corn

Kapcsolódó link:

Amit a Fidesz intézetének névadójáról tudni kell - egy hazug zsidó életútja
http://jacks-corner.weebly.com/1/post/2010/09/amit-a-fidesz-intzetnek-nvadjrl-tud ni-kell-egy-hazug-zsid-lettja.html

http://jacks-corner.weebly.com/1/post/2010/10/tom-lantos-a-szarzsk-a-magyarokkal- nem-bnnak-rosszabbul-a-romnoknl-romniban-akart-amerikai-nagykvet-lenni.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: nyilatkozataikat, naplóbejegyzésem, vezetőképességét, kétszínűségéből, magyarországnak, tollforgatóknak, csodálkozásukat, kormányrendelet, küldöttségtagok, életlehetőséget, előszeretettel, vámkedvezményt, könyvkiadásból, ceausescuéknál, kirekesztették, kapcsolatokban, magyarországon, kongresszusban, miniszterelnök, választásokkal, kapcsolatokért, antikommunista, retorikájukból, származásukkal, figyelmeztesse, antiszemitának, magyarországra, külpolitikáját, elgondolkoztam, felülvizsgálat, szülőhazájának, gyakorlatilag, magyargyűlölő, kigyomlálniuk, történetekből, kétszínűségét, emberi jogokért, világ zsidóságának, szabályos választásokkal, washingtoni Kongresszusban, magyarországi sajtó, hazai tollforgatóknak, előszeretettel ismételgetett, származást ugyanis, pedig gyenge, földalatti náciellenes, tanulmányait elvégezte, izraeli Moszad, magyar belügyekbe, legnagyobb magyargyűlölő, kétszínű politikus, áprilisi választásokra, Kiváló Emberi Jogi Harcos, Pervez Musharaff, Nawaz Sharif, Thomas Lantos, Demokrata Párti, York-i World Jewish Congress, David Funderburk, Politika Amerikában, Lantos-delegációban Don Bonker, William Frenzel, Powell Moore, Dicsérte Románia, Mindehhez Lantos, Most Favored Nation Status, Kárpátok Géniusza, Igazságot Erdélynek, Tóth Judit, Lantos Tomcsira Magyarországon, Fidesz Központi Hivatal, Jack Corn,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png kutya  Jónás Tamás – Végtelen b...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Az engedelmesség miért nem vál...  A boldog családok mind hasonló...  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kutya  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Png telefon  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Szabolcska Mihály – Ákác...  Kerüld el az evangélium örömén...  Albert Einstein gondolata  Radikális szeretet  Akarat  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Png ház  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Png csokor  Az engedelmesség miért nem vál...  Szép estét  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Reggel van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Az engedelmesség miért nem vál...  Próbálj meg ...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Png virág  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Kövesd a cowboyt!  Hiányzik  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Esti kép  Nem számIt  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Szívem  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Png csokor  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Png fotel  Png rózsa csokor  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Alázat  Png lepke  Esti kép  Szép estét  Fehér virág  Tanuld meg ezt a versemet  Fekete István - Akác 
Bejegyzés Címkék
emberi jogokért, világ zsidóságának, szabályos választásokkal, washingtoni Kongresszusban, magyarországi sajtó, hazai tollforgatóknak, előszeretettel ismételgetett, származást ugyanis, pedig gyenge, földalatti náciellenes, tanulmányait elvégezte, izraeli Moszad, magyar belügyekbe, legnagyobb magyargyűlölő, kétszínű politikus, áprilisi választásokra, világ rajtunk, világ egyik, magyar trónra, magyarságot saját, valós történelem, saját kultúrájából, magyar anyák, magyarok által, magyar földre, igazi kirekesztők, nyolcvanas években, könyv itthon, könyvben olvashatunk, kaliforniai demokrata, alapja antikommunista, kongresszusi kapcsolatokért, küldöttség gyalázatos, amerikai erőfeszítést, kétoldalú kapcsolatokban, kölcsönösség elve, válság közepette, csoport látogatásának, román kormányt, legnagyobb kereskedelmi, helsinki vállalásokat, legsúlyosabb módon, előbbiek megsértését, kocsiablakból látta, amerikai légierő, sztálinista Ceausescu, nemzetközi területen, békét illetően, összes Romániába, évente esedékes, magyarok kulturális, következő évben, találkozók idején, emberi jogokról, találkozók jelentették, emberi jogok, 80-as években, könyvből megtudjuk, amerikai magyarok, erdélyi magyarok, magyarok panasza, washingtoni Capitolium, állítólagos földalatti, történelmi hűség, felhívást közzétenni, állandóan hangoztatott, holokauszt alatti, hazug zsidó, nyilatkozataikat, naplóbejegyzésem, vezetőképességét, kétszínűségéből, magyarországnak, tollforgatóknak, csodálkozásukat, kormányrendelet, küldöttségtagok, életlehetőséget, előszeretettel, vámkedvezményt, könyvkiadásból, ceausescuéknál, kirekesztették, kapcsolatokban, magyarországon, kongresszusban, miniszterelnök, választásokkal, kapcsolatokért, antikommunista, retorikájukból, származásukkal, figyelmeztesse, antiszemitának, magyarországra, külpolitikáját, elgondolkoztam, felülvizsgálat, szülőhazájának, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1821
  • e Hét: 16051
  • e Hónap: 27162
  • e Év: 180658
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.